Новини

29 юни Ден за безопасност на движение по пътищата

В раздел "БДП" може да откриете информационни материали предоставени от Държавна агенция за безопасност на движение по пътищата.

Научи повече

ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ В ПЪРВИ КЛАС

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, Приемът на ученици в първи клас се извършва централизирано, съгласно Системата от правила за електронен прием в първи клас в общинските училища на територията на община Варна.

Научи повече

НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ IV и VІІ клас

Уважаеми родители и ученици, В раздел "Национално външно оценяване" може да откриете цялата необходима информация за организацията и провеждането на изпитванията.

Научи повече

Кампания на "Лев Инс" под мото "Пази детето в интернет"

Кампания на  "Лев Инс" под мотото "Пази детето в интернет". Лица на кампанията са Ивет Горанова, олимпийски шампион по карате и Явор Колев, дългогодишен  ексеперт по киберсигурност.

Научи повече

Присъствено обучение за учениците от 1до 7 клас

Считано от 06.12.2021г./понеделник/ на основание  т.4 от Заповед № РД09 – 4813/03.12.2021г на министъра на образованието и науката и във връзка с т.4 от Насоки за обучение и действия в условията на извънредна епидемична обстановка в училищата ,утвърдени със заповед № РД09-4814/03.12.2021г. се възстановява присъствено обучение за всички ученици от 1 до 7 клас, чиито родители са заявили разрешение за извършване на тестване за COVID-19.

Научи повече